ОПЗ готовий працювати за давальницькою схемою

ОПЗ готовий працювати за давальницькою схемою

Укрінформ
Публічне акціонерне товариство "Одеський припортовий завод" розглядає варіант надання послуг з переробки природного газу в товарний аміак і карбамід. 

Відповідне оголошення розміщене на сайті підприємства.

При цьому ОПЗ пропонує компаніям, зацікавленим у переробці природного газу в хімічну продукцію, розглянути два варіанти співробітництва.

Перший - переробка протягом календарного місяця (31 доба) 60 367 тисяч кубічних метрів природного газу в 7967 тонн товарного аміаку і 74 400 тонн товарного карбаміду. Другий варіант - переробка протягом календарного місяця (31 доба) 117 366 тисяч кубічних метрів природного газу в 57 480 тонн товарного аміаку і 80 969 тонн товарного карбаміду.

Нагадаємо, 28 грудня Кабмін на своєму засіданні прийняв рішення про реструктуризацію боргу 1,5 млрд грн ПАТ «Одеський припортовий завод» перед НАК «Нафтогаз України». 

Крім того, 22 грудня Південний міський суд Одеської області залишив без розгляду позов кіпрської компанії Ostchem Holding Limited, яка контролюється олігархом Дмитром Фірташем, з вимогою про примусове виконання на території України рішення Стокгольмського арбітражу від 25 липня 2016 року про стягнення з Одеського припортового заводу загальної суми боргу у розмірі $251,2 млн.

Як повідомлялося, станом на грудень 2016 року Одеський припортовий накопичив півмільярда боргів за газ і посів другу позицію серед найбільших підприємств-боржників в Україні. На сьогодні борг ОПЗ за газ становить 251 млн дол. - це борг, підтверджений Стокгольмським арбітражем, плюс більш як 32 млн дол. - борги перед банками і трейдерами за газ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-