У 2017 році в Україну можуть зайти інвестиції з Китаю і Кореї - експерт

У 2017 році в Україну можуть зайти інвестиції з Китаю і Кореї - експерт

Укрінформ
В Україну наступного року можуть зайти прямі іноземні інвестиції через підписання угоди про Зону вільної торгівлі (ЗВТ) з Китаєм.

Про це на прес-конференції в Києві заявив виконавчий директор Міжнародного Фонду Блейзера Олег Устенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В України є непогані шанси в наступному році для створення бази даних з надходження прямих іноземних інвестицій, в тому числі й через можливість підписання угоди про Зону вільної торгівлі з Китаєм, який розглядає нас як платформу для просування своїх товарів на території ЄС", - сказав Устенко.

За його словами, оголошення китайців про можливість започаткування переговорного процесу про Зону вільної торгівлі з Україною вже змушує "активізуватись" корейців.

"Ми очікуємо, що корейці також можуть виступити серйозним "потягом" інвесторів, які, можливо, почнуть заходити в Україну в наступному році, при тому що і одна, й інша країна можуть заходити не тільки в сільське господарство і енергетику, але й у галузі, пов'язані з приладобудуванням, машинобудуванням - те, з чим вони виходять на європейські ринки", - зазначив виконавчий директор Фонду Блейзера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-