Пашинський заявляє про ризики недофінансування видатків на оборону

Пашинський заявляє про ризики недофінансування видатків на оборону

Укрінформ
Голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський заявляє, що ухвалення закону про спецконфіскацію дасть можливість наповнити спеціальний фонд держбюджету, кошти з якого мають бути направлені на сектор безпеки та оборони.

Про це повідомляє прес-служба комітету.

"Голова Комітету Сергій Пашинський звернув увагу на те, що існує ризик недонадходження у 2017 році доходів до спеціального фонду бюджету, тому вважає за необхідне найближчим часом прийняти проект закону про спецконфіскацію, що дасть можливість забезпечити виконання Державного бюджету, зокрема наповнити його спеціальний фонд", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі наголошують, що оборонник комітет ВР позитивно оцінює схвалений держбюджет-2017 та показники, закладені на сектор безпеки і оборони.

"Однак не усі показники на забезпечення обороноздатності держави, які було підтримано на засіданні Комітету 7 грудня 2016 року, включено до бюджету на наступний рік, зокрема видатки, які планується здійснювати за рахунок коштів спеціального фонду бюджету", - підкреслили в прес-службі.

Представник профільного комітету Ради Андрій Тетерук раніше заявляв, що у бюджеті-2017 виділено достатньо коштів на нацбезпеку і оборону без спецконфіскації.

Нагадаємо, на початку грудня Верховна Рада відмовилась прийняти у першому читанні урядовий законопроект про повернення незаконно набутих коштів та майна, який мав дозволити повернути гроші та майно представників попередньої влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-