Запорізькі відділення Привату працюють, перебоїв із готівкою немає

Запорізькі відділення Привату працюють, перебоїв із готівкою немає

Укрінформ
У Запоріжжі у вівторок відділення ПриватБанку працюють, банкомати, спустошені напередодні в другій половині дня, поновили видачу готівки та за станом на 15:30 продовжують видавати гроші.

Напливу клієнтів у відділеннях ПриватБанку не спостерігається, а біля банкоматів періодично утворюються невеликі черги: 5-7 чоловік – у банкоматів на вулицях і 10-15 чоловік – біля банкоматів всередині відділень банку, повідомляє кореспондент Укрінформу,

Інформація про якісь ліміти на зняття готівки відсутня. У соцмережах запорожці повідомляють, що на відміну від вчорашнього дня, сьогодні знімають суми понад 2,5 тис. грн без проблем.

Працівники відділень в центрі Запоріжжя відзначають, що порівняно з 19 грудня сьогодні день набагато спокійніший. У відділеннях ПриватБанку продаж валюти не здійснюється, обміняти євро і долари на гривню можна через термінали.

Карти ПриватБанку без проблем і додаткових труднощів приймаються до оплати в торговельних мережах: зокрема, в супермаркетах «Сільпо», «Добра крамниця», у мережі «Апельмон», «Єва», «Comfy»  тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-