У Херсоні гроші у Приватбанку зняти неможливо -  банкомати порожні

У Херсоні гроші у Приватбанку зняти неможливо - банкомати порожні

Укрінформ
У Херсоні гроші з банківських карток Приватбанку зараз зняти неможливо - ні у касирів у відділеннях банку, ні в банкоматах, куди клієнтів відправляють касири.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Гроші з карток ми не видаємо, знімайте через банкомати", - заявила, зокрема, касир у відділенні Приватбанку по вул. І.Кулика, 149/29 кореспонденту агентства.

Разом із тим, на екрані розташованого на вулиці поряд із відділенням банкомату Приватбанку світився напис: "Вибачте, але в цьому банкоматі гроші закінчилися". Так само порожніми були близько десятка інших банкоматів Приватбанку, які відвідав кореспондент агентства.

Неможливість зняти кошти з банківських карток Приватбанку викликає негативну реакцію, іноді досить бурхливу, у багатьох клієнтів банку.

У відділенні Приватбанку по вул. І. Кулика 149/29 кореспондент агентства став свідком телефонної розмови однієї з працівниць банку, яка розповіла, що у понеділок тут очікували надходження певної суми для здійснення виплат клієнтам, проте згодом їм повідомили, що цих грошей не буде. "Тимчасова адміністрація зараз підбиває баланс, і поки цього не зроблять, надходження коштів (для здійснення виплат - ред.) не буде", - сказала працівниця.

Разом із тим, відсутність готівки у банкоматах Приватбанку у Херсоні чомусь викликала черги біля банкоматів Ощадбанку. За інформацією кількох херсонців, у низці банкоматів цього банку  у вівторок вже теж немає готівки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-