У Приватбанку передбачають, що банк очолить екс-міністр фінансів Шлапак

У Приватбанку передбачають, що банк очолить екс-міністр фінансів Шлапак

Укрінформ
Після націоналізації "ПриватБанку" його головою правління буде призначений екс-міністр фінансів України Олександр Шлапак.

Про це на своїх сторінках у Facebook написали перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський та директор з інформаційних технологій банку Дмитро Дубілет.

"У банку з'явиться новий голова правління, Олександр Шлапак, який сформує нову команду топ-менеджерів. Стара команда готова і буде надавати їм всіляку підтримку", - повідомив Гороховський.

«Новим головою правління банку стає Олександр Шлапак (це чудова новина!), який повинен незабаром сформувати нову команду топ-менеджерів. Формально, перехідний період, протягом якого ми будемо вводити в курс справи нову команду, буде тривати кілька місяців», - написав Дубілет.

Олександр Шлапак вже працював в Приватбанку з 1993 по 1998 рік: він займав посаду директора Львівської філії, директора Західного головного управління та заступника голови ради банку, зазначає Економічна правда.

У 1998 році Шлапак пішов в уряд радником віце-прем'єра з питань економіки. У 2001-2002-му займав посаду міністра економіки. У 2003-2006 - заступник голови НБУ та глава Держказначейства. З 2007 по 2010 Шлапак був одним з керівників Секретаріату президента Віктора Ющенка.

З 27 лютого 2014 по 2 грудня 2014 року займав посаду міністра фінансів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-