Вкладникам банку

Вкладникам банку "Михайлівський" поновили виплати

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 16 грудня поновив виплати вкладникам банку "Михайлівський".

Про це повідомляє прес-служба Фонду.

Виплати здійснюватимуться на основі доповненого Реєстру, що містить інформацію про громадян, заяви яких були подані: у Києві – до 7 грудня 2016 року; у Дніпрі, Одесі, Харкові, Запоріжжі, Сумах, Черкасах – до 30 листопада 2016 року; у Львові – до 1 грудня 2016 року; заяви, що надійшли засобами поштового зв’язку – до 2 грудня 2016 року.

Заяви, що були подані після зазначених дат будуть включені до наступного реєстру на виплату. Прийом заяв продовжується і буде тривати до завершення процедури ліквідації ПАТ "Банк "Михайлівський".

Також до реєстру включені фізичні особи, за рахунками яких завершено перевірку та не встановлено зв’язку з ТОВ "Інвестиційно-розрахунковий центр" і ТОВ "Кредитно-інвестиційний центр".

Гарантована сума відшкодування коштів Фондом додатково збільшується на 400,95 млн грн, що припадає на 5336 фізичних осіб.

Свої кошти вкладники можуть отримати у відділеннях банків-агентів в залежності від місця реєстрації, вказаного під час підписання угоди. Так: у ПАТ "Альфа Банк" - Київ та Київська область; у ПУМБ – Крим, Севастополь, Вінницька, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Полтавська, Сумська, Харківська, Херсонська, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області; "ТАСКомбанк" - Волинська, Запорізька, Івано-Франківська, Львівська, Одеська, Рівненська, Тернопільська і Хмельницька області.

Нерезидентам потрібно звертатись до будь-якого відділення "Альфа Банку".

Як пояснили в ФГВФО, виплати здійснюються на основі Загального реєстру доповненого інформацією про клієнтів фінансових компаній, які прирівняні до вкладників ПАТ "Банк Михайлівський". Це зроблено на виконання вимог Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо відшкодування фізичним особам через систему гарантування вкладів фізичних осіб шкоди, завданої зловживаннями у сфері банківських та інших фінансових послуг".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-