Акція Ощадбанку: сплачуй комунальні послуги онлайн – отримуй 500 грн

Акція Ощадбанку: сплачуй комунальні послуги онлайн – отримуй 500 грн

PR
Укрінформ
Щомісяця 500 клієнтів Ощадбанку отримають грошовий приз у 500 грн за оплату в дистанційних каналах карткою MasterCard.

15 грудня 2016 року в Ощадбанку стартує акція «Заощаджуйте з Ощадбанком». За її умовами користувачі платіжних карток MasterCard від Ощадбанку,  розраховуючись  карткою протягом трьох місяців за послуги або товари на будь-яку суму  в інформаційно-платіжних терміналах, веб- та мобайл-банкінгу “Ощад 24/7”, можуть отримати грошовий приз – 500 грн. 

Щомісячно розігруватиметься 500 поповнень карткових рахунків номінальною вартістю 500 гривень. Загалом протягом трьох місяців буде розіграно 1500 таких поповнень. Обмежень за кількістю операцій на одного учасника немає. Чим більше операцій, тим більше шансів виграти. Розіграші буде проведено за допомогою генератора випадкових чисел.

Акція складається з трьох етапів:

·         з 15 грудня 2016 року по 15 січня 2017 року;

·         з 16 січня по 15 лютого 2017 року;

·         з 16 лютого по 15 березня 2017 року.

«З кожним днем дедалі більше клієнтів віддають перевагу дистанційному банкінгу.  Щомісяця до онлайн-сервісів «Ощад 24/7» підключаються понад 150 тисяч користувачів. Це швидко та зручно. По-перше, через «Ощад 24/7» можна здійснювати оплату будь-яких послуг, в тому числі і комунальних. По-друге, здійснювати операції можна у зручний час без необхідності відвідувати відділення банку, без жодних черг, 24 години на добу 7 днів на тиждень. Акцією «Заощаджуйте з Ощадбанком» ми дякуємо клієнтам за активне користування альтернативними каналами обслуговування», – зазначив директор департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку Володимир Москаленко.

Перелік послуг в  оновленому  «Ощад 24/7» навіть перевищує той, що можна отримати у відділенні. Серед найбільш затребуваних послуг – платежі на вільні реквізити (комісія – 0,5% від суми), оплата послуг операторів мобільного зв’язку, Інтернету, ІР-телефонії, CDMA-зв’язку та ін. Пілотний проект у Києві та Одесі надає можливість мешканцям цих міст оплачувати комунальні послуги у веб- та мобайл-банкінгу «Ощад 24/7» без комісії. Банк постійно розширює перелік компаній – отримувачів платежів та працює над впровадженням проекту з оплати комунальних послуг без комісії в інших містах України.

В інформаційно-платіжних терміналах можна сплатити карткою Ощадбанку без комісії за газ, холодну та гарячу воду, водовідведення, опалення, електроенергію та послуги фіксованого зв'язку. Мережа інформаційно-платіжних терміналів Ощадбанку налічує 2000 одиниць. У 2017 році  кількість терміналів заплановано збільшити вдвічі.

З детальними  умовами акції  можна ознайомитись в офіційних правилах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-