В Енергоатомі розказали, як планують заощадити на тендерах

В Енергоатомі розказали, як планують заощадити на тендерах

Укрінформ
ДП «НАЕК «Енергоатом» зацікавлений у якомога більшій присутності провідних світових виробників на тендерах, які компанія проводить на закупівлю обладнання, матеріалів та послуг.

Про це заявив президент Енергоатома Юрій Недашковський, відкриваючи конференцію «Енергоатом: Прозорі закупівлі» під час організованої компанією конференції за участі світових лідерів – виробників обладнання для АЕС у Брюселі, пише прес-служба НАЕК.

«Оператор українських АЕС зацікавлений у якомога більшій присутності провідних світових виробників на тендерах, які компанія проводить на закупівлю обладнання, матеріалів та послуг. Це дасть нам змогу обрати найкращу технічну та економічну пропозицію, підвищить конкуренцію», - заявив Недашковський.

Він наголосив, що Енергоатом докладає максимальних зусиль для запобігання та протидії корупції, усунення передумов для її виникнення у всіх сферах своєї діяльності, але в першу чергу це стосується закупівельних процедур.

«Наше підприємство стало одним із перших, яке впровадило у своїй діяльності норми антикорупційного законодавства. У 2014 році компанія самостійно, в рамках власної програми боротьби з корупцією, перевела свою систему закупівель у формат електронних торгів. Енергоатом став першою державною компанією України, яка залучила до співпраці Transparency International в Україні -  міжнародну громадську організацію з боротьби із корупцією», - повідомив президент Енергоатома.

Крім того, він підкреслив, що комплексний аналіз ефективності системи закупівель Енергоатома та оцінку її прозорості провела міжнародна консалтингова фірма ПрАТ «КПМГ Аудит».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-