У Харкові відкрили офіс ЄБРР - другий в Україніі

У Харкові відкрили офіс ЄБРР - другий в Україніі

Укрінформ
Офіс Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) відкрито в Premier Palace Hotel Kharkiv 5*, що біля площі Свободи в центрі Харкова.

Офіційний прийом з нагоди презентації представництва ЄБРР в Харкові 13 грудня зібрав в балрумі готелю, що належить групі DCH, понад сто представників вітчизняних і зарубіжних бізнес-кіл, дипломатичного корпусу, політиків і чиновників різного рівня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, в заході взяли участь регіональний директор ЄБРР в країнах Східної Європи і Кавказу Франсіс Маліж, директор ЄБРР в Україні Шевки Аджунер, глава Представництва ЄС в Україні Хьюг Мінгареллі, голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, перший заступник міського голови Харкова Ігор Терехов.

Як підкреслила на відкритті Світлична, "офіс ЄБРР - це новий перспективний майданчик для співпраці місцевого бізнесу з європейськими фінансовими структурами".

"Офіс в Харкові - другий після офісу в Києві. Він буде виконувати функцію регіонального центру банку на сході країни. Близькість представництва до підприємств регіону допоможе розкрити його потенціал. Зокрема, робота буде спрямована на розвиток енергоефективності та муніципальних програм", - зазначив, у свою чергу, керуючий директор ЄБРР в країнах Східної Європи і Кавказу Маліж.

За його словами, в лютому планується відкрити третій офіс ЄБРР в Україні - в Одесі.

Глава Представництва ЄС в Україні Мінгареллі підкреслив, що Україна "проводить сміливі реформи в найскладніших обставинах і може розраховувати на підтримку і допомогу ЄС в цій роботі".

У свою чергу віце-президент DCH Олена Дерев'янко зазначила, що "відкриття офісу ЄБРР в нашому готелі є логічним продовженням стратегічних зусиль Олександра Ярославського і DCH по перетворенню Харкова на центр ділової активності міжнародного рівня. Ми вважаємо неоціненним внесок ЄБРР у розвиток українського бізнесу. І будемо щасливі щодня забезпечувати "п'ятизірковий" комфорт співробітникам регіонального представництва цієї організації".

Як стало відомо, поряд з офісом ЄБРР в Харкові почне роботу Центр підтримки малого та середнього бізнесу за участю консультантів з ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-