У бюджеті на 2017 рік вже закладені пропозиції від Асоціації міст України - Зубко

У бюджеті на 2017 рік вже закладені пропозиції від Асоціації міст України - Зубко

Укрінформ
Під час формування бюджету на наступний рік уряд закликав підтримати законопроекти, що стосуються децентралізації та місцевого самоврядування. 

Про це під час конференції уповноважених представників органів місцевого самоврядування - членів Асоціації міст України сказав віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дуже багато питань, які пропонувалися Асоціацією міст України, закладені вже в бюджеті наступного року. Напередодні прийняття бюджету 2017 року ми, як уряд, закликали додатково підтримати ті законопроекти, які важливі сьогодні і по децентралізації, і по підсиленню місцевого самоврядування, і по напрямку енергоефективності. Тому що закон про комерційний облік, закон про житлово-комунальний простір, закон про енергоефективність будівель - це ті речі, які дозволяють модернізувати не тільки житловий сектор, а і повну інфраструктуру міста", - сказав Зубко.

За його словами, Асоціація міст України формує зворотній зв'язок не тільки з місцевим самоврядуванням, а з головами об'єднаних територіальних громад. "Сьогодні будь-яке рішення уряду без Асоціації міст не погоджується, якщо це стосується місцевого самоврядування", - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-