МВФ назвав малоймовірним виділення Україні траншу до кінця року

МВФ назвав малоймовірним виділення Україні траншу до кінця року

Укрінформ
Міжнародний валютний фонд вважає малоймовірним те, що рада директорів прийме рішення виділити Україні черговий транш до кінця нинішнього року в рамках програми розширеного кредитування EFF.

Це зазначив під час регулярного брифінгу в Вашингтоні у четвер директор прес-офісу Фонду Джеррі Райс, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Це малоймовірно", - зауважив представник МВФ, додавши, що поки не може повідомити, коли відбудеться засідання Ради директорів міжнародної фінансової організації.

Водночас він підкреслив, що спільна робота МВФ і України продовжується. "Ми повною мірою допомагаємо нашим членам у коротші терміни досягнути цілей, які передбачає програма співробітництва", - сказав Райс.

Представник Фонду також зазначив, що МВФ вважає необхідною умовою для подальшої роботи прийняття в Україні державного бюджету на 2017 рік.

Як повідомлялося, МВФ прийняв рішення про виділення третього траншу кредиту Україні 14 вересня цього року. Його розмір становив $1 млрд. Спочатку передбачалося, що сума цього траншу сягатиме $1,7 млрд, проте через невиконання Україною усіх умов програми кредитування було прийнято рішення скоротити його до $1 млрд, а решту $0,7 млрд приєднати до наступної виплати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-