Президент підписав закони для прискорення будівництва доріг

Президент підписав закони для прискорення будівництва доріг

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко підписав три базових закони, які створюють умови для будівництва нових доріг в Україні.

Підписання відбулося під час зустрічі з міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном та новопризначеним головою Державного агентства автомобільних доріг України Славомиром Новаком, повідомляє прес-служба Глави держави.

"Це є галузь, яка створює робочі місця, забезпечує розвиток економіки регіонів", - наголосив Порошенко. 

За його словами, надзвичайно важливою є прозорість дорожнього будівництва, "з максимальною ефективністю використання кожної копійки коштів платників податків, з максимальним залученням українських виробників і максимальною якістю". Він висловив впевненість, що підписані закони будуть цьому сприяти.

Поруч з цим, Президент привітав Славомира Новака з призначенням на дуже відповідальну посаду та наголосив на тому, що "державне дорожнє будівництво є першими пріоритетом Президента як під час виборчої кампанії, так і в реалізації тих програм, які сьогодні спрямовані на виведення України з кризи".

Глава держави підписав Закон "Про джерела фінансування дорожнього господарства України", який удосконалює механізм фінансування будівництва доріг, Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування системи управління автомобільними дорогами загального користування" і Закон "Про внесення змін до Бюджетного кодексу щодо удосконалення механізму фінансового забезпечення дорожньої галузі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-