Гройсман: Ми маємо цінувати кожного, хто інвестував хоча б гривню

Гройсман: Ми маємо цінувати кожного, хто інвестував хоча б гривню

Укрінформ
Місцева влада та представники усіх контролюючих органів мають цінувати кожного підприємця, який інвестує в українську економіку та створює нові робочі місця.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на зустрічі із головами об’єднаних територіальних громад Тернопільської області у с. Скорики, повідомляє Урядовий портал.

"Ми маємо з вами на місцях цінувати кожного підприємця, який інвестує хоча би гривню в українську економіку", - сказав Прем’єр-міністр.

Він зауважив, що в рамках децентралізації повноваження місцевої влади були збільшені. Зокрема, на місця були передані повноваження щодо реєстрації бізнесу, майна, будівництва, управління земельними ресурсами: "Це всі ті напрямки, в яких ви маєте надати якісний сервіс як громадянам, так і тим, хто інвестує в економіку".

Прем’єр-міністр повідомив, що уряд у бюджеті на 2017 рік розраховує на економічне зростання до 3%. "Це є недостатньо, цей результат потрібно подвоїти, але для цього потрібні інвестиції і нормальний клімат в країні", - зазначив Гройсман.

За його словами, кожен голова адміністрації, голова райради, міський голова, податківець, митник, інший контролер має прихиляти голову перед людиною, яка працює, хто інвестує в Україну, хто створює робоче місце. "Ми маємо для нього зробити максимально якісні умови, щоб він створив не одне місце, а п'ять. Звідти ми будемо мати зростання економіки і підвищення життя людей", - наголосив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-