У Мінфіні знизують плечима: Ніхто ніколи не буде задоволений бюджетом

У Мінфіні знизують плечима: Ніхто ніколи не буде задоволений бюджетом

Укрінформ
У Міністерстві фінансів кажуть, що силові відомства не задоволені проектом бюджету 2017 і тими сумами, які вони отримають наступного року.

Про це в інтерв'ю Realist сказав заступник міністра фінансів Сергій Марченко.

"Ніхто ніколи не буде задоволений бюджетом. Навіть Міноборони, потребу якого задоволено майже повною мірою. Грошей завжди мало, їх завжди бракує. Мінфін у цьому випадку виступає в ролі поганого поліцейського. І це нормально. Наше завдання - знайти баланс і компроміс. Завдання інших органів - знайти можливість переконати нас, що саме їх позиції мають бути враховані повною мірою", - сказав Марченко.

За його словами 2017 року витрати на Генеральну прокуратуру зростуть більше, ніж на інші відомства, що пов'язано з реалізацією закону про держслужбу.

"Незважаючи на істотне зростання порівняно з 2016 роком, у ГПУ вважають, що коштів недостатньо. Але, повторюся, це нормально. Велике зростання витрат пов'язане з тим, що по всій системі держслужби ми вирівняли зарплати. І так вже вийшло, що у Генпрокуратурі велика чисельність співробітників. Ось і вишли на ті цифри, які є", - додав Марченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-