Аеропорт

Аеропорт "Харків" за дев’ять місяців збільшив пасажиропотік на 60%

Фото
Укрінформ
За 9 місяців 2016 р. Міжнародний аеропорт "Харків" збільшив кількість перевезених пасажирів на 60%.

Про це в інтерв'ю "Громадське ТБ" розповів Владислав Ільїн, комерційний директор з авіаційної діяльності аеропорту "Харків".

Так, у 2016 за 9 місяців було перевезено 442 тис. пасажирів, а за аналогічний період у 2015 році -  275 тисяч. Загалом за 2015 рік в аеропорту було обслужено 374 тис. пасажирів.

"Ми намагаємося працювати над пропозицією максимально широкої маршрутної мережі, щоб харків'яни не були вимушені їздити в інші аеропорти і користуватися послугами не харківського аеропорту", - наголосив Ільїн.

За його словами, відкриття нових рейсів є результатом щільної  співпраці з авіакомпаніями. "Прив'язка йде до відкриття нових  напрямів. Якщо він (перевізник) все-таки відкриває новий напрям, то отримує знижки, які дозволяють авіакомпанії максимально швидко вийти на рівень прибутковості", - наголосив він.

Міжнародний аеропорт "Харків" (знаходиться в управлінні групи DCH  Олександра Ярославського) стабільно нарощує пасажиропотік за рахунок відкриття нових напрямів перельотів. У рамках підготовки Харкова до проведення Євро-2012 об'єкт був модернізований відповідно до міжнародних стандартів.

Держава реконструювала злітно-посадочну смугу, а приватний інвестор в особі групи DCH переобладнав існуючу будівлю аеровокзалу (нині це приміщення для VIP-обслуговування), а також побудував новий сучасний пасажирський термінал, вантажний термінал і ряд інших об'єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-