Енергоатом ‒ перша компанія галузі з системою управління за міжнародними стандартами

Енергоатом ‒ перша компанія галузі з системою управління за міжнародними стандартами

Укрінформ
У період з 29 серпня по 18 листопада 2016 року аудиторськими групами ТОВ "Інтернешнл Менеджмент Сервіс" ‒ представником сертифікаційного органу TÜV NORD CERT GmbH (Німеччина) в Україні ‒ у всіх відокремлених підрозділах та Дирекції Компанії проводилася перевірка інтегрованої системи управління НАЕК "Енергоатом" ‒ як єдиної юридичної особи.

Про це йдеться у прес-релізі НАЕК "Енергоатом".

В результаті злагодженої роботи персоналу відокремлених підрозділів та Дирекції Компанії продемонстровано і підтверджено відповідність вимогам:

·  EN ISO 9001:2008 "Системи управління якістю. Вимоги";

·  EN ISO 14001:2004 "Системи екологічного управління. Вимоги і рекомендації по застосуванню";

·  BS OHSAS 18001:2007 "Система управління гігієною і безпекою праці".

Тим самим НАЕК "Енергоатом" ще раз підтвердив виконання умов Кредитної Угоди з ЄБРР і Євратом про спільне фінансування Комплексної програми підвищення безпеки АЕС (у розрізі Плану екологічних та соціальних заходів).

В ході вручення сертифікатів аудитори відзначили відкритість, доброзичливість персоналу і його високу компетенцію, результативність роботи трудового колективу і керівництва підприємства, а також - високу культуру і виробничу дисципліну працівників Компанії.

Президент НАЕК "Енергоатом" Юрій Недашковський подякував аудиторам і персоналу Компанії за проведену роботу та побажав подальших успіхів у розвитку і зміцненні системи управління - для забезпечення безпеки АЕС і досягненні стратегічних цілей Компанії.

В аудиторську групу входили: Сергій Давиденко, Костянтин Доценко, Андрій Туцький, Антон Сінято, Володимир Пилипенко, Тетяна Ганькевич, Тетяна Ботвиновська, Павло Фещенко, Володимир Жуковський і Віталій Рябикін.

Починаючи з 2006 року сертифікація системи управління в Компанії виконувалася тільки за стандартами EN ISO 9001:2008 та ЕN ISO 14001:2004 для окремих відокремлених підрозділів (за їх видами діяльності), а з 2012 року - і для Дирекції Компанії.

В даний час Енергоатом сертифікував систему управління як єдину (інтегровану) в таких областях:

·  Виробництво електричної і теплової енергії;

·  Забезпечення постійної готовності до швидких дій в разі виникнення ядерних і радіаційних аварій;

·  Виконання ремонтних, монтажних і реконструкційних робіт;

·  Розробка, проектування і виготовлення обладнання, пристроїв і спеціальних засобів;

·  Інженерна і науково-технічна підтримка;

·  Капітальне будівництво;

·  Забезпечення і управління ресурсами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-