Ощадбанк підписав меморандум з ЄБРР щодо поліпшення корпоративного управління

Ощадбанк підписав меморандум з ЄБРР щодо поліпшення корпоративного управління

Укрінформ
Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР), Міністерство фінансів та АТ "Ощадбанк" підписали меморандум про порозуміння, відповідно до якого Ощадбанк отримає підтримку ЄБРР на поліпшення корпоративного управління.

Участь у підписанні взяли міністр фінансів Олександр Данилюк, керуючий директор ЄБРР у країнах Східної Європи та Кавказу Франсіс Маліж та голова правління Ощадбанку Андрій Пишний, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Ця угода є частиною ширшої ініціативи, яка спрямована на реформування державних фінансових установ, і в якій також беруть участь інші міжнародні фінансові організації.

"Меморандум між урядом, Ощадбанком та ЄБРР є частиною реформи державних банків, яку впроваджує Мінфін за підтримки ЄБРР та інших міжнародних партнерів. Наша головна мета зробити держбанки ефективними та прозорими. Це означає кращі послуги для клієнтів, а також економію мільярдів гривень платників податків на щорічну докапіталізацію держбанків", - сказав Данилюк.

Як повідомляв Укрінформ, серед можливих акціонерів Ощадбанку держава розглядає виключно поважні міжнародні фінансові організації. До таких інституцій належать ЄБРР і Міжнародна фінансова корпорація, які мають найвищий кредитний рейтинг ААА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-