Гройсман прибув до Дебрецена на бізнес-форум

Гройсман прибув до Дебрецена на бізнес-форум

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у п'ятницю у рамках офіційного візиту до Угорщини прибув до м. Дебрецен, де візьме участь у роботі Українсько-угорського бізнес-форуму.

Про це повідомляє Урядовий портал

Зазначається, що Гройсман також відвідає завод National Instruments, де ознайомиться із технологією виробництва.

Українсько-угорський бізнес-форум - перший за історію українсько-угорських відносин захід такого рівня та масштабу. 

Співорганізаторами форуму з української сторони є Український союз промисловців і підприємців, Український національний комітет міжнародної торгової палати (ICC Ukraine), з угорської – Національний торговий дім Угорщини, Українсько-угорська торгово-промислова палата.

Програма Форуму передбачає проведення трьох панелей: аграрний сектор, харчова промисловість та туризм; фармакологія та ІТ; промисловість та енергетика. 

Участь у Форумі підтвердили понад 70 українських та 110 угорських компаній. 

У рамках заходу планується підписання низки угод та меморандумів про співробітництво: між УСПП та Національним торговим домом Угорщини, Асоціацією «Плацдарм на зовнішні ринки»; між ICC Ukraine та Торгово-промисловою палатою Угорщини; між містом Дебрецен та Харковом, Ужгородом, Державним самоврядуванням українців Угорщини; між містом Кривий Ріг та компанією MUT Hungaria, Українсько-угорською торгово-промисловою палатою; між ДУ «Держгрунтохорона» та компанією Dr. Terran; між Телекомунікаційною палатою України та Українсько-угорською торгово-промисловою палатою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-