Кубів у Токіо розповів про мільярдні інвестиції в Україну

Кубів у Токіо розповів про мільярдні інвестиції в Україну

Укрінформ
Довіра інвесторів до України зростає, зокрема в січні–вересні 2016 року чистий приріст прямих іноземних інвестицій становив $3 млрд порівняно з $2,2 млрд за відповідний період минулого року.

Про це заявив перший віце-прем’єр, міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів на Шостому засіданні Координаційної ради з економічного співробітництва з Японією у Токіо, повідомляє прес-служба МЕРТ.

"Зростає довіра інвесторів до України: у січні–вересні 2016 року чистий приріст прямих іноземних інвестицій становив $3 млрд порівняно з $2,2 млрд за січень–вересень 2015 року. Про це свідчить і підтримка від міжнародних партнерів, зокрема МВФ та ЄБРР", - зауважив він.

За словами Кубіва, підписання Угоди про асоціацію з ЄС і приєднання України до спільного європейського ринку стало поворотним моментом в реалізації економічних реформ, дало українській економіці значні переваги і відкрило широкі перспективи для бізнесу в Україні, якими сьогодні користуються й іноземні інвестори, в тому числі з Японії.

Перший віце-прем’єр додав, що перспективними напрямами для японських інвестицій є енергоефективні проекти, використання відновлюваних джерел енергії, транспортна інфраструктура, переробка сміття, водоочищення і забезпечення якісною питною водою, розвиток медичної сфери і забезпечення якісних медичних послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-