Fitch підвищив рейтинги двох українських холдингів

Fitch підвищив рейтинги двох українських холдингів

Укрінформ
Міжнародне рейтингове агентство Fitch підвищило довгостроковий рейтинг дефолту емітента (РДЕ) в іноземній валюті "Кернел" і "Миронівський Хлібопродукт" з рівня "CCC" до "B-" на тлі підвищення рейтингу України.

Про це повідомляє Fitch.

"Fitch Ratings підвищило довгостроковий рейтинг дефолту емітента (РДЕ) в іноземній валюті Kernel Holding S.A. (далі - "Кернел") і MHP S.A. (далі - "МХП") з рівня "CCC" до "B-", - йдеться в повідомленні.

Стосовно рейтингу Кернела, то довгостроковий РДЕ в іноземній валюті підвищено з рівня "CCC" до "B-", прогноз "Стабільний", водночас довгостроковий РДЕ в національній валюті підвищено з рівня "B-" до "B", прогноз "Стабільний". Довгостроковий РДЕ в іноземній валюті підвищено з рівня "CCC" до "B-", прогноз "Негативний".

Стосовно "Миронівського Хлібопродукту", то довгостроковий РДЕ в національній валюті підвищено з рівня "CCC" до "B-", прогноз "Негативний".

У агентстві відзначають, що ці рейтингові дії йдуть за підвищенням довгострокових РДЕ України в іноземній і національній валюті з рівня "CCC" до "B-".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-