Фонд гарантування вкладів продає за майже 10 млн грн два приватні житлові будинки

Фонд гарантування вкладів продає за майже 10 млн грн два приватні житлові будинки

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитом неплатоспроможного ПАТ «Банк Форум», зокрема йдеться про два приватні житлові будинки у Києво-Святошинському районі .

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"12 грудня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за споживчим кредитом, у забезпечення якого передано одразу два приватні житлові будинки в Києво-Святошинському районі (с. Петропавлівська Борщагівка, Київська обл). На торги актив виставляється уперше. Стартова ціна лоту - 9,86 млн грн. Аукціон відбудеться на електронному майданчику товарної біржі "Українська міжрегіональна спеціалізована", - йдеться у повідомленні.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за споживчим кредитом, що перебуває на балансі ПАТ «Банк Форум». Станом на початок вересня цього року заборгованість позичальника (фізичної особи) склала 60,49 млн грн. На момент отримання кредиту позичальник був власником та засновником кількох компаній,  у тому числі будівельно-інвестиційної.

У заставі банку - два житлові будинки, що розташовуються у Києво-Святошинському районі (с. Петропавлівська Борщагівка, Київська обл.) по вул. Ярослава Мудрого (загальною площею 385,8 кв.м) та вул. Борщагівська (322,7 кв.м). Разом із будинками, у забезпечення за договором передано також земельні ділянки, площею 0,1599 га та 0,0796 га відповідно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-