Кредити «Банку Форум», видані спортивному бренду з США, виставили на продаж

Кредити «Банку Форум», видані спортивному бренду з США, виставили на продаж

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за двома кредитами неплатоспроможного ПАТ «Банк Форум». Позичальником виступає дистриб’ютор всесвітньовідомого спортивного бренду з США.

Про це повідомляє ФГВФО.

«23 листопада відбудеться повторний аукціон з продажу прав вимоги за кредитами ПАТ «Банк Форум». Позичальник – компанія-дистриб’ютор на територію України, Білорусі, Казахстану, Грузії та інших країн СНД товарів всесвітньовідомого спортивного бренду з США. У заставі банку – приміщення магазинів та складів і товари в обороті – спортивний одяг, взуття, аксесуари», - йдеться у повідомленні.

Попри те, що компанія-позичальник має мережу магазинів в Україні, Казахстані та Білорусі, а також є дистриб’ютором товарів одного з найвідоміших у світі спортивних брендів, обслуговування кредитів припинилось після введення в банк тимчасової адміністрації. Станом на початок вересня цього року заборгованість сягнула 204,47 млн грн.

У заставі банку – торгівельна та офісна нерухомість, загальною площею 4 057 м кв. Зокрема, магазини та склади спортивних товарів - одягу, взуття, аксесуарів у Києві  (бул. Лесі Українки, вул. Бажана ) і у Харкові (вул. Кооперативна). А також – офісні приміщення, загальною площею 884 м кв, у столиці (вул. Ярославська), зазначають у Фонді.

Стартова ціна лоту – 70,22 млн грн. Аукціон з продажу відбудеться 23 листопада на електронному майданчику товарної біржі «Статус експерт».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-