Фонд гарантування продає кредит одного з банків-банкрутів

Фонд гарантування продає кредит одного з банків-банкрутів

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) виставляє на продаж кредит, у забезпечення якого передано комплекс з виробництва радіаторів та опалювальних систем за стартовою ціною у 98,62 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"1 грудня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом, у забезпечення якого передано діючий цілісний майновий комплекс та обладнання з виробництва радіаторів і комплектуючих у м. Маріуполь. Актив АТ "Банк "Фінанси та кредит" на торги виставляється уперше. Стартова ціна лоту - 98,62 млн грн", - йдеться в повідомленні.

У Фонді гарантування вкладів фізичних осіб зазначають, що компанія-позичальник входить до складу потужної бізнес-групи з виробництва автотранспорту і веде активну господарську діяльність у сфері виробництва радіаторів, опалювальних систем автомобілів, тракторів і автобусів різних модифікацій. Станом на початок вересня 2016 року заборгованість за кредитом (тіло та відсотки) склала 218,98 млн грн. При цьому, у заставі банку - діючий комплекс, який складається з усіх видів майна, необхідний для його діяльності, включаючи будівлі, споруди, устаткування та інвентар, що розміщується у м. Маріуполь, Донецької області. Загальна площа об'єктів нерухомості - 9 993,5 м кв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-