Насіров обговорив з представником МВФ адміністрування податків

Насіров обговорив з представником МВФ адміністрування податків

Укрінформ
Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров зустрівся з головним економістом МВФ Енріко Аавом, з яким обговорив головні аспекти співробітництва та обміну досвідом у сфері управління податковим адмініструванням.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

"Сторони обговорили головні аспекти співробітництва та обміну досвідом у сфері управління податковим адмініструванням", - йдеться в повідомленні.

За словами очільника ДФС, у відомстві наразі працюють над створенням ефективної податкової системи, яка забезпечить сприятливі умови для ведення бізнесу, реалізації інвестиційної політики та збільшення обсягу податкових надходжень.

"У наших інтересах - впровадження найкращого світового досвіду у практику діяльності вітчизняних податкових органів", - додав Насіров.

Як повідомляв Укрінформ, місія Міжнародного валютного фонду та Офісу технічної допомоги Казначейства США розпочала свою роботу в Україні. Метою перебування Місії в Україні є перейняття передового світового досвіду у сфері управління податковим адмініструванням та його можливе застосування в Україні. Протягом візиту вони вивчатимуть план проведення реформ фіскальної служби та нададуть практичні рекомендації щодо удосконалення діяльності податкових органів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-