УЗ цьогоріч закупить понад 1000 вагонів

УЗ цьогоріч закупить понад 1000 вагонів

Укрінформ
ПАТ «Укрзалізниця» цьогоріч закупить більш як 1000 вагонів, 86 локомотивів та колісні пари до них. Відремонтувати планується 11 тисяч вагонів та 500 локомотивів.

Про це на засіданні Кабінету міністрів у середу сказав голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми купуємо більше тисячі вагонів. 650 ми купуємо у зовнішніх постачальників, українських виробників (які не підпорядковані Укрзалізниці - ред.). Ще 390 – у підприємств, що підпорядковані Укрзалізниці», - розповів Балчун.

За словами Балчуна, зазнали зміни також плани підприємства щодо ремонту рухомого складу.

"Ми збільшили план ремонтів на 11 тисяч вагонів на цей рік. Ми збільшили план ремонтів локомотивів до 500 штук, а також робочий парк – на 86 локомотивів. Крім того, у нас були проблеми з колісними парами, які зношувалися. З цього тижня їх виробництво розпочала українська компанія Інтерпайп", - повідомив очільник Укрзалізниці.

Також, за його словами, у закупівлях палива була частково змінена тендерна документація.

«Ми зменшили норми споживання палива нашими регіональними підрозділами на 5%, бо проблема не лише у тому, за скільки ми купуємо, а ще й у тому, що його крадуть. Ми отримали згоду на використання 9 тис. тонн палива з держрезерву, але поки ми ним не користуємося», - наголосив Балчун.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-