Укртрансгаз нарахував 80 мільйонів економії завдяки ProZorro

Укртрансгаз нарахував 80 мільйонів економії завдяки ProZorro

Укрінформ
Оператор газотранспортної системи України ПАТ "Укртрансгаз" за рахунок проведення процедур закупівель (тендерів) у системі ProZorro зекономив 79,97 млн грн. 

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Зараз вже маємо можливість признавати що, за досить незначний проміжок часу, через систему ProZorro, вдалося зекономити велику частину державних коштів», - розповіла представник площадки SmartTender.biz Юлія Дейнеко. Також вона звернула увагу на те, що процес участі потенційних контрагентів у торгах ПАТ "Укртрансгаз" став прозорим та автоматизованим.

За інформацією акредитованого майданчику, в середньому по торгах ПАТ«Укртрансгаз» виходить на аукціон від 4 до 5 учасників, які конкурують між собою на рівних умовах. Кожен бажаючий, навіть не обов’язково зареєстрований користувач системи, може переглянути, як проходить аукціон в режимі он-лайн, що робить торги ПАТ "Укртрансгаз" максимально відкритими та прозорими.

Зазначається, що усього було оголошено 1260 тендерів на загальну суму 18,99 млрд грн, що становить 12,6% від загальнодержавної суми закупівель в системі ProZorro .

При 839 учасниках на 13 організаторів, показник кількості пропозицій на одні торги складає 2,58, причому загальнодержавний показник – 2,55.

Як повідомлялося, ПАТ «Укртрансгаз» приєдналося до системи ProZorro одним із перших, почало пробувати себе в новому світлі ще з 2015 року, як тільки стартував цей проект, тому на момент повного введення в дію Закону України «Про публічні закупівлі», компанія вже була досить досвідченим користувачем системи публічних закупівель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-