Гройсман: Реформи в України не просто йдуть, а й дають результат

Гройсман: Реформи в України не просто йдуть, а й дають результат

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман і міністр економіки та фінансів Франції Мішель Сапен обговорили із представниками французького бізнесу поступ у покращенні бізнес-клімату в Україні.

Про це повідомляє Урядовий портал

"Володимир Гройсман відзначив величезний потенціал двосторонніх економічних відносин України та Франції, зокрема щодо зростання торгівлі та інвестицій. За його словами, це зростання може бути набагато більшим", - йдеться у повідомленні.

Прем’єр-міністр розповів учасникам зустрічі про дії уряду щодо поліпшення бізнес-клімату в Україні. Так, за його словами, вжито низку заходів, спрямованих на боротьбу з корупцією, зокрема сформовано необхідне законодавство, а також створені структури для протидії корупції.

Гройсман також зазначив, що в Україні розпочалася судова реформа, "спрямована на те, щоб отримати якісну систему правосуддя". Уряд підготував нові зміни до Податкового кодексу, які спрощують адміністрування податків.

Говорячи про перспективні сфери для інвестування, глава уряду зауважив, що Україна, зокрема, може отримати колосальне зростання в аграрному секторі шляхом впровадження інновацій та збільшення глибинної переробки продукції на території України.

Міністр економіки та фінансів Франції Мішель Сапен високо оцінив зусилля української влади щодо проведення реформ в Україні, зазначивши, що у Франції "більш спокійна ситуація, але все одно дуже складно проводити реформи".

Гройсман подякував за оцінку роботи уряду. Він зауважив, що реформи в України "не просто йдуть, а й дають результат".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-