У проекті Держбюджету-2017 враховано пропозицію щодо виділення НАУ 15 мільйонів гривень

У проекті Держбюджету-2017 враховано пропозицію щодо виділення НАУ 15 мільйонів гривень

PR
Укрінформ

Завдяки підтримці народних депутатів України Бориса Козиря, Дмитра Андрієвського та Олександра Співаковського в проекті Закону України про Державний бюджет України на 2017 рік враховано бюджетну пропозицію щодо виділення Міністерству освіти і науки України додаткової суми цільових коштів для Національного авіаційного університету.

Йдеться про витрати розвитку в сумі 15 млн. грн за рахунок загального фонду держбюджету, з яких 10 млн.грн передбачено на капремонт гуртожитків і 5 млн.грн на оновлення бази технічних засобів навчання.

Народні депутати України, отримавши на свою адресу звернення в.о. ректора НАУ Володимира Ісаєнка щодо підтримки університету, подали до бюджетного комітету спільну бюджетну пропозицію та добилися її врахування в повному обсязі в проекті  держбюджету на 2017 рік.

Ці кошти є вкрай важливими для НАУ з огляду на те, що університету роками не виділялися бюджетні кошти на приведення в належний стан будівель гуртожитків і на придбання технічних засобів навчання (комп'ютерної техніки, мультипроекторів тощо).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-