У Харкові відкрився міжнародний форум AGROPORT East 2016

У Харкові відкрився міжнародний форум AGROPORT East 2016

Укрінформ
У Харкові відкрився Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT East 2016, який проходить за підтримки групи DCH бізнесмена Олександра Ярославського і під егідою ООН.

Про це повідомили Укрінформу в прес-службі DCH.

Форум, на якому представлені десятки підприємств і авторитетних вітчизняних і світових експертів в галузі сільського господарства, буде проходити 20-22 жовтня на території Терміналу "С" Міжнародного аеропорту "Харків".

Вітаючи гостей форуму, Ярославський заявив, що група DCH зацікавлена в розвитку сільського господарства в Харківській області, оскільки володіє контрольним пакетом акцій "Харківського тракторного заводу". Бізнесмен висловив надію, що 2017 рік стане роком ХТЗ.

"Шановні харків'яни, гості нашого міста, я щасливий вітати вас на цьому форумі. Мені дуже сподобалася організація в цьому році. Моя група теж має відношення до сільського господарства. Ми на сьогоднішній день є фактично 100-відсотковими власниками" Харківського тракторного заводу". Ми займаємося їм безпосередньо. Я почув, що цей рік оголошений Організацією Об'єднаних Націй роком зернобобових. Я сподіваюся, що наступний рік буде оголошено роком "Харківського тракторного заводу", - сказав Ярославський.

На брифінгу після церемонії відкриття форуму бізнесмен зазначив, що найближчим часом сконцентрує в своїх руках майже 92% акцій ХТЗ, викупивши близько 29% акцій у австрійського інвестора.

"Я сказав, що я сконцентрував практично 100% акцій "Харківського тракторного заводу". Я викупив 29% у австрійського інвестора. І сьогодні я буду володіти, коли закінчиться оформлення, майже 92%, якщо бути точним, то 91,76%. Я думаю, що у нас для цього є всі важелі, залишилося тільки закінчити наші судові всі позови. Хотілося, щоб в Новий рік ми вже в'їхали на тракторі", - сказав Ярославський, говорячи про можливість відновлення роботи заводу, який був паралізований позовами силовиків.

В урочистій церемонії відкриття також взяли участь заступник керівника Харківської ОДА Марк Беккер, голова Харківської облради Сергій Чернов, представники FAO (Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН) Рональд Варгас і Михайло Малков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-