Київенерго розпочало підключати опалення з лівого берега та Солом'янки

Київенерго розпочало підключати опалення з лівого берега та Солом'янки

Укрінформ
Від учора, 12 жовтня, ПАТ "Київенерго" розпочало підключення тепла мешканцям столиці. 13 жовтня, до кінця дня, найбільше будинків будуть з теплом на лівому березі та у Солом'янському районі.  

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі компанії.

"Згідно розпорядження КМДА, Компанія розгорнула подачу тепла і в оселі киян. Найбільше будинків сьогодні-завтра будуть з теплом на лівому березі та у Солом'янському районі", - зазначили в "Київенерго".

При цьому, зазначили в компанії, роботи з підключення до тепла соціальної сфери міста тривають вже четвертий день.

На кінець дня, 12 жовтня, "Київенерго" підключило до опалення вже 90% столичних дитячих садків і більш ніж 60% шкіл та лікарень.

Зазначається, що підключення відбувається у штатному режимі попри зношеність столичних мереж.

"Попри те, що 70% київських теплових мереж вже відпрацювали свій нормативний ресурс, підключення відбувається у плановому режимі, без серйозних ускладнень. КИЇВЕНЕРГО підсилило склад персоналу, що забезпечує підключення опалення, інженерними бригадами з працівників управління СВП "Київські теплові мережі", слюсарів та зварників з ТЕЦ та котелень. За умови дотримання гідравлічних режимів та скоординованої співпраці з комунальними структурами пуск тепла у житловий фонд буде безпечно та своєчасно завершено впродовж 7-10 днів", - зазначив директор СВП "Київські теплові мережі" Євген Глушак.

Зазначається, що в середньому на сьогодні ліквідовується 43 пошкодження за добу проти 36,5 у минулому році.

Принагідно в "Київенерго" вчергове нагадали, що підготовку теплового господарства до зими компанія здійснювала в умовах блокування господарської діяльності за борги перед "Нафтогазом України".

"В умовах блокування господарської діяльності підготовку теплового господарства до зими Компанія проводила власними силами, без залучення підрядників. "Київенерго" виконало серію капітальних ремонтів тепломереж, повністю замінивши найбільш зношені ділянки загальною протяжністю 8 км. Заміна труб підвищить надійність теплопостачання будинків по вул. Смолича, Зої Гайдай, Вишгородській, Вадима Гетьмана, Ванди Василевської, Якуба Коласа, Попова, пр. Відрадному, де старі мережі повністю відпрацювали свій нормативний ресурс та мали місце численні пошкодження", - наголосили у "Київенерго".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-