МВФ позитивно оцінив проект змін до Податкового кодексу України

МВФ позитивно оцінив проект змін до Податкового кодексу України

Укрінформ
Основний міжнародний кредитор України – Міжнародний валютний фонд надав позитивну оцінку проекту закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України" ухваленого кабміном у середу.

Це зазначив у п'ятницю міністр фінансів України Олександр Данилюк під час візиту до штаб-квартири МВФ у Вашингтоні, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Законопроект щодо змін до податкового кодексу, який ми прийняли в уряді буквально пару днів тому, був тут (у МВФ – ред.) позитивно сприйнятий, оскільки він був спрямований на покращенням нами інвестиційної привабливості України, ведення бізнесу в нашій країні", - зауважив Данилюк.

Він підкреслив, що питання покращення бізнес-клімату в Україні є одним із цілого комплексу дій, які перебувають на порядку денному української влади щодо підвищення економічного зростання.

Як повідомляв Укрінформ, КМУ схвалив проект Закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України" 5 жовтня. Прем'єр міністр України Володимир Гройсман у цьому зв'язку висловив намір винести документ на обговорення Ради реформ під головуванням Президента, і вже тільки після цього направити на розгляд Верховної Ради. Розробка пропозицій щодо змін до Податкового кодексу велася понад чотири місяці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-