Гройсман відкрив

Гройсман відкрив "поглиблену сторінку" співпраці з корейськими компаніями

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман провів зустріч з керівниками провідних корейських компаній. 

Сторони обговорили напрямки поглиблення двосторонньої торговельно-економічної співпраці.

Про це повідомляє Урядовий портал

"Для нас важливе не просто інвестування, для нас важливе успішне інвестування. Ми хочемо, щоби ті, хто працює з Україною і в Україні, мали успіхи. Це наше стратегічне завдання. Тому я думаю, відсьогодні ми почнемо з вами писати поглиблену сторінку історії нашої торговельно-економічної співпраці", - підкреслив Гройсман у ході зустрічі.

Він наголосив, що торговельно-економічне співробітництво України та Південної Кореї має значний потенціал для розвитку. Так, за його словами, існуючі обсяги інвестицій в Україну у розмірі 161 млн доларів та взаємної торгівлі в 714 млн доларів у 2015 році не відповідають наявним можливостям до співробітництва країн.

У цьому контексті Прем’єр-міністр закликав представників Південної Кореї до поглиблення торговельно-економічної співпраці та збільшення інвестування в економіку України, зокрема у сфери енергетики, промислового комплексу, машинобудування. Прем'єр також запросив корейський бізнес взяти участь у масштабній приватизації державних підприємств, що незабаром буде розпочато в Україні.

"Уряд бере на себе зобов'язання супроводжувати усі необхідні інвестиційні проекти і робити це максимально якісно для того, щоб ті, хто інвестують, відчували повний комфорт і повне сприяння в Україні", – наголосив Гройсман.

Голова уряду зауважив, що напередодні був проведений українсько-корейський бізнес-форум, що стало гарним сигналом щодо потенційних можливостей двох країн у розвитку двосторонньої співпраці.

У свою чергу, керівники провідних корейських компаній відзначили зусилля Уряду щодо поліпшення бізнес-клімату в Україні та запевнили у підтримці Південною Кореєю України у цих прагненнях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-