Гройсман розповів, як Чорноморську допомогла децентралізація

Гройсман розповів, як Чорноморську допомогла децентралізація

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що завдяки децентралізації фінансовий ресурс бюджету Чорноморська порівняно з 2014 роком збільшився на 47,7 млн грн. 

Про це Прем'єр повідомив у Фейсбуці.

"Ще один приклад, як децентралізація змінює наші міста і села. Чорноморськ теж змінюється. І справа не тільки у назві (до 17 лютого 2016 місто мало назву Іллічівськ), а й у якості життя. Завдяки децентралізації, яка триває вже два роки, фінансовий ресурс бюджету міста у порівнянні з 2014 роком збільшився на 47,7 млн.грн. Чорноморськ отримав кошти і повноваження для вирішення нагальних проблем", - йдеться у повідомленні.

За словами Гройсмана, у місті гостро постає питання забезпечення дошкільнят дитсадками - у минулі роки багато закладів були перепрофільовані, а інші - потребують капітального ремонту.

"Тож у 2015 році 9,26 млн. грн. з бюджету розвитку витратили на реконструцію дитячих садків і шкіл. Продовжується будівництво гуртожитка для працівників закладів освіти, медицини та учасників бойових дій. 1,4 млн. грн. у 2015 році витратили на модернізацію "Іллічівської басейнової лікарні на водному транспорті", а 15,1 млн. грн. пішли на ремонт доріг і тротуарів міста", - підкреслив Прем'єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-