РНБО схвалила збільшення фінансування силовиків у 2016 році

РНБО схвалила збільшення фінансування силовиків у 2016 році

Укрінформ
Рада національної безпеки й оборони схвалила рішення про внесення змін до Державного бюджету на 2016 рік щодо збільшення фінансування силових структур.

Відповідне рішення підтримано на засідання РНБО у середу ввечері, інформує прес-служба відомства.

"Рада національної безпеки і оборони України на своєму засіданні у середу підтримала рішення Кабінету міністрів України щодо внесення змін до закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік" з метою збільшення фінансування Міністерства оборони України, Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Національної поліції України, Державної прикордонної служби України та інших силових структур", - ідеться в повідомленні.

Зокрема, передбачено збільшити фінансування Міністерства оборони на 3 млрд 800 млн грн, Нацполіції - на 2 млрд 4 млн 800 тис. грн, Головного управління розвідки - на 175 млн грн, Державної прикордонної служби та інших силових структур - на 782 млн 700 тис. грн.

Крім того, планується також збільшити фінансування СБУ на 128 млн 500 тис. грн. та Управління державної охорони на 51 млн грн.

"Особливу увагу було приділено питанням соціального забезпечення військовослужбовців та поліцейських", - підкреслили в РНБО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-