Світовий банк підтримає реформу теплоенергетики України

Світовий банк підтримає реформу теплоенергетики України

Укрінформ
Світовий банк готовий підтримати реформу теплової енергетики в Україні.

Про це інформує Урядовий портал за результатами зустрічі віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадія Зубка з директором Світового банку по Україні, Білорусі та Молдові Сату Кахконен.

"Світовий банк готовий підтримувати Україну в проектах з упровадження реформи теплової енергетики. Ми маємо плідний діалог. Маємо постійну комунікацію між робочою групою Мінрегіону та консультативною групою Світового банку", - сказав Зубко.

Під час зустрічі сторони обговорили ключові питання: реформування теплокомуненерго, реформу енергоефективності, створення Фонду енергоефективності, удосконалення механізму нарахування субсидій, можливість їх монетизації.

За словами Зубка, також було наголошено на важливості прийняття Верховною Радою законопроектів, необхідних для впровадження реформи.

"Насамперед це законопроекти "Про Фонд енергоефективності", "Про житлово-комунальні послуги", "Про комерційний облік" і "Про енергоефективність будівель". Також ми обговорили проект закону "Про реструктуризацію боргів підприємств теплокомуненерго", - зазначив Зубко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-