Домбровскіс – Гройсману: Важливо пришвидшити відновлення економіки

Домбровскіс – Гройсману: Важливо пришвидшити відновлення економіки

Укрінформ
Європейський Союз визнає, що Кабінет міністрів у складних умовах зробив чимало для стабілізації ситуації в країні, та готовий підтримувати уряд України у прагненнях модернізувати державу.

Про це віце-президент Європейської Комісії з євро і соціального діалогу Валдіс Домбровскіс сказав на зустрічі з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дуже важливо посилити тенденцію відновлення економіки, і є ще дуже багато реформ, тому залишається великий обсяг роботи. З боку ЄС, ми готові робити усе необхідне для того, щоб підтримати впровадження програми реформ, роботу уряду, спрямовану на модернізацію України та підвищення рівня життя в країні", - сказав він.

Уряд під керівництвом Гройсмана зміг стабілізувати ситуацію в державі, визнав Домбровскіс.

Представник ЄС також торкнувся теми щодо ситуації на сході України. За його словами, треба продовжувати намагатися вирішити проблему дипломатичним шляхом, і нагадав, що учора Європейська рада ухвалила рішення про подовження санкцій відносно Росії.

"ЄС готовий і надалі підтримувати Україну, і роботи усе необхідне для підтримки та захисту територіальної цілісності та суверенітету України", - сказав Домбровскіс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-