Укроборонпром піднявся у рейтингу Defense News одразу на 24 позиції

Укроборонпром піднявся у рейтингу Defense News одразу на 24 позиції

Укрінформ
Державний концерн "Укроборонпром" посів 68 місце у щорічному світовому рейтингу виробників озброєння аналітичного видання Defense News.

Про це інформує прес-служба ДК "Укроборонпром".

"Державний концерн "Укроборонпром" посів 68 місце у щорічному світовому рейтингу виробників озброєння аналітичного видання Defense News. При цьому державний концерн, у порівнянні із минулим роком, зробив у рейтингу стрибок одразу на 24 позиції. Це стало можливим завдяки нарощуванню виробництва сучасної та вкрай необхідної військової техніки для зміцнення обороноздатності України", - йдеться у повідомленні.

У концерні зазначили, що завдяки плідній праці робітників та модернізації виробничих потужностей, "Укроборонпром" продовжує постачати захисникам України сучасну техніку. "Це бачать не тільки в Україні, але і у світі, про що красномовно свідчить рейтинг Defense News. І за це необхідно подякувати всім робітникам "Укроборонпрому", працю яких високо оцінили західні аналітики", - наголошується у повідомленні.

Як відомо, "Укроборонпром" розвивається в рамках стратегії "Український щит". Вона передбачає перехід на високотехнологічне виробництво, міжнародні стандарти (НАТО) та оснащення армії сучасними зразками озброєння. Концерн максимально розширює співпрацю з країнами НАТО і ЄС, як це визначено стратегічним курсом держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-