Гройсман: Політикани критикуватимуть бюджет, навіть не бачивши його

Гройсман: Політикани критикуватимуть бюджет, навіть не бачивши його

Укрінформ
Політикани критикуватимуть проект бюджету на 2017 рік, навіть не бачивши його.

Таку думку висловив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман у четвер на брифінгу у Вінниці, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми сьогодні увечері внесемо у парламент закон про Державний бюджет України на 2017 рік. Ви побачите, що там є пропозиції про підняття заробітних плат освітянам (і це буде достатньо суттєвий перший крок), лікарям, багато інших пріоритетів, які пов’язані з розвитком аграрного сектору, енергоефективністю, будівництвом доріг і так далі. Я не сумніваюсь, що навіть не читавши ці зміни до бюджету, політикани будуть вже його критикувати", - сказав Гройсман.

За його словами, певні політичні сили роблять усе для того, аби будь-яке позитивне рішення було зупинене. "Тобто, якщо уряд, наприклад, робить децентралізацію і через певний період часу на місцях починають розуміти, що це вірний крок, що цей крок дає громадам можливість отримати більше грошей, більше можливостей, ці політичні сили розуміють, що такий уряд з часом матиме більшу довіру людей. Тому їхнє завдання - зруйнувати можливість зробити щось добре для країни, наше – створити країну, в якій люди будуть почуватися безпечно і заможно, в цьому є відмінність", - сказав Прем’єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-