Позачергові збори акціонерів Укрнафти вкотре скасували

Позачергові збори акціонерів Укрнафти вкотре скасували

Укрінформ
ПАТ "Укрнафта" повідомляє, що скликані на 15 вересня 2016 року позачергові Загальні збори акціонерів знову не відбудуться.

Відповідне оголошення розміщено на сайті компанії.

"31 серпня Наглядова рада ПАТ "Укрнафта" мала прийняти процедурні рішення щодо затвердження порядку денного позачергових Загальних зборів акціонерів, оголошених на 15 вересня 2016 року, форми і тексту бюлетеня для голосування тощо. Засідання Наглядової ради не відбулося, тому необхідні організаційні заходи щодо забезпечення проведення Загальних зборів акціонерів не можуть бути завершені в передбачений законом термін. За таких обставин "Укрнафта" повідомляє, що скликані на 15 вересня 2016 року позачергові Загальні збори акціонерів не відбудуться", - йдеться у повідомленні.

Раніше скликані на 7 липня 2016 року позачергові Загальні збори акціонерів ПАТ "Укрнафта" не відбулися, оскільки 23 червня представники міноритарних акціонерів не з'явилися на засідання наглядової ради "Укрнафти", яка мала затвердити порядок денний позачергових загальних зборів акціонерів.

Наступне рішення про проведення загальних зборів акціонерів було прийняте 21 липня на засіданні Наглядової ради. Як зазначалося у порядку денному зборів, одним з питань буде надання згоди на ініціювання процедури санації "Укрнафти" до порушення провадження у справі про банкрутство та визначення основних умов проведення досудової санації. Крім того, планується провести розподіл прибутку товариства (порядок покриття збитків) за підсумками 2015 року. Також відбудеться дострокове припинення повноважень голови та членів наглядової ради товариства та обрання нових.

29 серпня в "Укрнафті" заявили, що пропозиції "Нафтогазу" щодо порядку денного зборів акціонерів можуть серйозно зашкодити її фінансовому оздоровленню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-