Global Finance підняв оцінку Гонтаревій

Global Finance підняв оцінку Гонтаревій

Укрінформ
Американський фінансовий журнал Global Finance представив свою щорічну оцінку роботи голів центральних банків світу та присвоїв голові Національного банку України Валерії Гонтаревій оцінку "B +".

Про це повідомляється на сайті видання.

Гонтарева у щорічному ренкінгу голів центральних банків видання Global Finance у 2016 році отримала оцінку "B +", що є кращим показником порівняно з минулорічним показником "C".

Зазначається, що найкращі результати з 74 глав центробанків за минулий рік продемонстрували вісім осіб, зокрема, оцінку "А" отримали глави центробанків Ізраїля, Лівану, Парагваю, Перу, Філіппін, Росії, Великої Британії.

В Європі на той же рівень, що і Гонтареву, Global Finance поставило главу Європейського центробанку Маріо Драгі, Ларса Рохде з Данії. Найгіршу оцінку в Європі отримав угорець Дьордь Матольчі - "D".

Global Finance складає подібний рейтинг з 1994 року, оцінюючи роботу центральних банкірів за шкалою від "А" до "F" в таких областях, як контроль над інфляцією, цілі економічного зростання, стабільність валюти та управління процентною ставкою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-