Підприємництво є рушійною силою модернізації економіки - Гройсман

Підприємництво є рушійною силою модернізації економіки - Гройсман

Укрінформ
Президент Петро Порошенко та Прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітали представників бізнесу з нагоди Дня підприємця.

Вітання опубліковані на сайті глави держави та Урядовому порталі.  

"Сьогодні необхідною передумовою для успішної реалізації реформ, досягнення сталого економічного зростання, підвищення добробуту і якості життя громадян є створення сприятливих умов для розвитку підприємництва", - наголосив глава держави.

Прем'єр-міністр запевнив, що уряд будує партнерські відносини з бізнесом, засновані на взаємодовірі та взаємодопомозі. "Розвиток підприємництва — це один із найважливіших чинників відновлення української економіки та рушійна сила її модернізації", - сказав Гройсман.

За його словами, запровадження Дня підприємця на державному рівні - це визнання вагомої ролі, яку відіграють у розвитку вітчизняної економіки підприємництво і приватна ініціатива. "Ми щодня відчуваємо ваше надійне плече! Разом з вами ми наводимо лад у регуляторній політиці для того, щоб серце економіки — підприємництво — билося потужно і ритмічно. Завдяки нашим спільним зусиллям кожна українська родина має стати заможною, а країна — успішною", - заявив Гройсман.

Керівники держави висловили підприємцям подяку за ініціативність, наполегливу працю та активну громадянську позицію та побажали їм здоров’я і щедрої долі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-