Великий бізнес цьогоріч вже сплатив 137,6 мільярда податків - ДФС

Великий бізнес цьогоріч вже сплатив 137,6 мільярда податків - ДФС

Укрінформ
За результатами 8 місяців 2016 року платниками, які обслуговуються в Офісі великих платників податків Державної фіскальної служби, сплачено до державного бюджету 137,6 млрд гривень.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

«За результатами 8 місяців 2016 року платниками, які обслуговуються в Офісі великих платників податків Державної фіскальної служби, сплачено до державного бюджету 137,6 млрд гривень», - йдеться у повідомленні.

За словами очільника Офісу великих платників податків ДФС Євгена Бамбізова, порівняно з аналогічним періодом минулого року великими платниками збільшено сплату податків та зборів до держбюджету на 31,8 млрд грн, або на 29,8%. Значного темпу зростання в порівнянні з минулим роком досягнуто по усіх бюджетоформуючих податках.

«Слід відмітити, що порівняно з минулим роком питома вага надходжень від великих платників у загальному зборі по Україні суттєво збільшилась і становить 59% проти 50% за результатами 2015 року», - підкреслив Бамбізов.

Він зазначив, що за січень - серпень 2016 року платникам, які знаходяться на обліку в Офісі великих платників, відшкодовано 37,7 млрд грн, що на 11,5 млрд грн, або на 70% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Також у 2016 році на 1,4 млрд грн збільшено середньомісячне відшкодування ПДВ на рахунки платників у порівнянні з аналогічним періодом минулого року (4,7 млрд грн проти 3,2 млрд грн).

У ДФС також повідомили, що наразі на фінальній стадії приєднання регіональних Спеціалізованих державних податкових інспекцій до єдиної юридичної особи - Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби. "Завдяки цьому буде створено єдиний центр прийняття управлінських рішень і контролю та надано можливість платникам обирати зручне місце обслуговування протягом року», - йдеться у повідомленні.

За словами очільника Офісу великих платників податків ДФС Євгена Бамбізова, приєднання до єдиної юрособи забезпечить отримання адміністративних послуг великими платниками податків в кожному територіальному підрозділі Офісу та скорочення процедури адміністративного оскарження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-