Слабкий долар змінює ціни на нафту

Слабкий долар змінює ціни на нафту

Укрінформ
Ф'ючерси на нафту зросли у вівторок, оскільки долар відійшов від максимуму двох тижнів, досягнутого днем раніше, проте сумніви у тому, що нафтовиробники домовляться про заморожування видобутку на зустрічі у вересні, продовжують чинити тиск на котирування.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Ф'ючерси на нафту Brent торгувалися по $49,39 за барель, на 0,26 відсотка вище за попереднє закриття. Ф'ючерси на американську марку WTI підвищилися на 0,34 відсотка до $47,14 за барель.

Долар відійшов від піку понеділка, оскільки інвестори чекають на дані про зайнятість у США, які, за словами заступника голови Федрезерву Стенлі Фишера, будуть важливим чинником для швидкого підвищення ставки.

Слабкість долара робить купівлю нафти дешевшою для утримувачів інших валют, потенційно підігріваючи попит.

В той же час невпевненість в успіху переговорів про заморожування видобутку країн ОПЕК продовжує давити на ціни.

"Є відчуття, що переговори про заморожування видобутку країн ОПЕК, можуть завершитися чимось позитивним, але це просто розмови", - сказав Роберт Нунан з Mitsubishi Corporation.

Станом на 09:30 за київським часом ціну на нафту марки Brent встановлено на рівні 49,55 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 49,43 долара за барель, що на 2 центи нижче рівня закриття торгів($49,45).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-