Тендер на ремонт дороги Миколаїв-Дніпро виграла компанія Альтком

Тендер на ремонт дороги Миколаїв-Дніпро виграла компанія Альтком

Укрінформ
Для ремонту автодороги державного значення Н-11 Миколаїв - Дніпро компанія "Альтком" перекидає техніку з зарубіжних ділянок.

Про це повідомив генеральний директор компанії "Дорожнє будівництво "Альтком" Андрій Антощук.

"Ремонт і будівництво доріг - важливий індикатор зміцнення економіки країни. Саме тому для нас таке велике значення має виграний нами тендер на ремонт траси Миколаїв-Дніпро", - зазначив він.

За словами Антощука, техніка на новий об'єкт перекидається з зарубіжних ділянок, зокрема, значна частина автопарку спецтехніки буде доставлена з Туркменістану.

На об'єкті вже монтується асфальтобетонний завод, будівельна ділянка комплектується необхідною технікою і посилюється високопрофесійним персоналом. Як зазначив гендиректор, підготовка до будівництва розпочалася ще до укладення контракту, що не характерно для будівельних компаній. "Однак ми розуміємо значення цього об'єкта для дорожньої інфраструктури країни і для нашої компанії, яка прагне працювати в Україні", - додав він.

Антощук підкреслив, що парк техніки на реконструкції траси Київ-Одеса також поповниться машинами і механізмами з Туркменістану.

Нагадаємо, компанія "Альтком" виграла тендер на поточний ремонт двох ділянок дороги другої категорії Н-11 Миколаїв - Дніпро загальною протяжністю понад 10 кілометрів.

«Альтком» веде капітальний ремонт автомобільної дороги M05 Київ - Одеса (км 17 + 740 – км 36+500; км 42+000 – км 87 + 000). Даний проект фінансується за рахунок коштів ЄБРР та ЄІБ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-