Нафтогаз запропонував знижку для підприємств

Нафтогаз запропонував знижку для підприємств

Укрінформ
Нафтогаз оприлюднив цінові пропозиції для промислових споживачів газу на вересень 2016 року, відповідно до яких ціну газу для промспоживачів на умовах передоплати буде знижено на 7,9%.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі компанії.

"Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" з 1 вересня знизить ціну на газ, що відпускається промисловим споживачам на умовах передоплати, на 7,9% (на 519,6 грн) - до 6,036 тис. грн за 1 тис. куб. м (з ПДВ). Зазначена ціна актуальна для споживачів, які закуповують газ у обсязі понад 50 тис. куб. м. в місяць і у яких відсутні борги перед НАК. Для інших покупців ціна знизиться на 7,4% (на 542,4 грн) - до 6,762 тис. грн за 1 тис. куб. м (з ПДВ)", - зазначається у повідомленні.

Згідно з релізом, запропоновані ціни на природний газ із ресурсу компанії диференційовані в залежності від обсягів закупівлі, умов оплати та стану попередніх розрахунків з Нафтогазом.

Як повідомлялося, з 1 жовтня 2015 року скасовано державне регулювання цін на газ для всіх категорій споживачів, крім населення та ТКЕ для потреб населення. З цього часу Нафтогаз постачає газ промисловим споживачам та іншим суб’єктам господарювання на ринкових умовах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-