Нацбанк пустив

Нацбанк пустив "Sigue Money Transfer" в Україну

Укрінформ
В Україні працюватиме міжнародна платіжна система "Sigue Money Transfer", платіжною організацією якої є компанія CEL.INT LTD.

Про це повідомляє прес-служба НБУ

"Національний банк України погодив умови та порядок діяльності в Україні міжнародної платіжної системи "Sigue Money Transfer", платіжною організацією якої є компанія CEL.INT LTD - резидент Великої Британії", - йдеться у повідомленні.

Відомості про "Sigue Money Transfer" Національний банк України відповідно до законодавства вніс до Реєстру платіжних систем, систем розрахунків, учасників цих систем та операторів послуг платіжної інфраструктури. Призначення міжнародної платіжної системи "Sigue Money Transfer" - транзакції грошових переказів між фізичними особами. Перекази здійснюються в доларах США та євро.

У регуляторі зазначають, що учасниками міжнародної платіжної системи "Sigue Money Transfer" можуть бути банки, небанківські фінансові установи та поштові організації, які відповідно до законодавства країни, у якій вони зареєстровані, мають право на здійснення переказу коштів.

На сьогодні учасниками системи "Sigue Money Transfer" (попередня назва "Coinstar Money Transfer") в Україні є 3 банки - ПАТ КБ "Приватбанк", АТ "Ощадбанк" та ПАТ "Юнекс Бпнк". Договори цих учасників зареєстровані Національним банком України до набрання чинності Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо функціонування платіжних систем та розвитку безготівкових розрахунків". Усього Національний банк України погодив умови та порядок діяльності в Україні 10 міжнародних платіжних систем, платіжними організаціями яких є нерезиденти, із них: 3 міжнародні карткові платіжні системи та 7 міжнародних систем переказу коштів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-