Кабмін доручив Держаудитслужбі та ДФС контролювати витрату коштів на ремонт доріг

Кабмін доручив Держаудитслужбі та ДФС контролювати витрату коштів на ремонт доріг

Укрінформ
Державна аудиторська служба та Державна фіскальна служба за дорученням Кабінету міністрів України контролюватимуть витрату коштів, призначених на ремонт доріг.

Про це під час прес-конференції розповіла голова Держаудитслужби України Лідія Гаврилова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За дорученням Кабінету міністрів України Держаудитслужба контролюватиме витрату коштів, призначених для ремонту доріг. ДФС також буде долучена до цього процесу», - сказала Гаврилова.

Зараз, за її словами, формуються спільні робочі групи з представників обох структур, які розпочнуть виконання завдання уряду вже з наступного тижня. Втім, контроль обмежуватиметься Київською та Івано-Франківською областями – регіонами, які отримали найбільше коштів на ремонт доріг.

«Представники наших територіальних органів не будуть допущені до контролю над витратою коштів на ремонт доріг, аби уникнути корупційних ризиків», - запевнила Гаврилова.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман раніше заявляв, що всього у 2016 році на ремонт доріг з державного та місцевих бюджетів буде виділено 26 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-