Порошенко сказав, чого чекає від антиофшорної угоди з Малайзією

Порошенко сказав, чого чекає від антиофшорної угоди з Малайзією

Укрінформ
Угода про уникнення подвійного оподаткування між Україною та Малайзією, яку сьогодні було підписано, допоможе інтенсифікувати бізнесові контакти та привабити інвесторів.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час оголошення спільних заяв для ЗМІ з прем'єр-міністром Малайзії Наджибом Тун Разаком, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми думаємо, що угода про уникнення подвійного оподаткування зробить внесок до цих бізнесових можливостей і допоможе інтенсифікувати наші бізнесові контакти та привабити інвесторів", - сказав Порошенко.

Так, за його словами, обидві країни підтверджують інтерес у розширенні повного спектру двосторонніх відносин.

Тема активізації торгово-економічних взаємин, зокрема, була одним із основних пунктів порядку денного під час переговорів. "Україні є що запропонувати Малайзії. Це може бути двостороння співпраця у космічних програмах. Ми обговорювали постачання літаків "Антонов" до Малайзії, також ми можемо налагодити до Малайзії фармацевтичні поставки. Спільний інтерес обох країн полягає у тому, аби управляти українськими аеропортами. При цьому, досвід побудови залізниці та управління житлово-комунальним комплексом стане Україні в пригоді", - підкреслив Президент.

Він зауважив, що українсько-малайзійський форум підтвердив, що бізнесові кола обох країн можуть побудувати взаємовигідні відносини.

"Ми будемо раді вітати інвесторів з Малайзії в енергетичному секторі, а також у секторі логістики, у портах та багатьох інших напрямках", - наголосив глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-