Суд скасував арешт коштів Укргазбанку

Суд скасував арешт коштів Укргазбанку

Укрінформ
Вищий господарський суд України зняв арешт з рахунків державного "Укргазбанку". 

Про це інформує прес-служба фінустанови.

"3 серпня 2016 року рішенням Вищого господарського суду України було зупинено злочинну спробу заволодіння державними коштами через накладання арешту на рахунки "Укргазбанку". Ухвалою Вищого господарського суду України від 3.08.2016 в межах розгляду касаційної скарги ПАТ АБ "Укргазбанк" виконання постанови Київського апеляційного господарського суду від 29.06.2016 зупинено", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що завдяки оперативним та професійним діям Міністерства фінансів, Міністерства юстиції, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та правоохоронних органів, які виступили на захист інтересів держави, вдалося зупинити злочинну спробу заволодіння державними коштами в розмірі майже 159 млн грн.

До вирішення питання державного значення, що могло призвести до дестабілізації ситуації в банківському секторі України, також долучилися правоохоронні органи, які встановлюють замовників, що намагалися заволодіти державними коштами, свідомо порушуючи діючі норми Закону України. Наразі правоохоронні органи та органи державної влади докладають максимум зусиль для якнайшвидшого притягнення цих осіб до відповідальності.

"Ми вжили всіх можливих заходів для захисту інтересів Держави та наших клієнтів. Адже такого роду дії були ініційовані недобросовісними позичальниками виключно для привласнення активів банку, блокування його поточної роботи щодо повернення проблемної заборгованості та підриву його репутації як надійної та стабільної фінансової установи. Проте, завдяки злагодженим діям усіх державних органів влади, це їм не вдалося", - заявив перший заступник голови правління "Укргазбанку" Андрій Кравець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-